Cognom Abdul jabbarSaber més respecte al cognom Abdul jabbar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul jabbar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul jabbar.

El cognom Abdul jabbar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul jabbar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul jabbar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul jabbar

Veure mapa del cognom Abdul jabbar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul jabbar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul jabbar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul jabbar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul jabbar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul jabbar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul jabbar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul jabbar del món

 1. Iraq Iraq (63052)
 2. Iemen Iemen (8923)
 3. Afganistan Afganistan (532)
 4. Egipte Egipte (488)
 5. Filipines Filipines (360)
 6. Territori palestí Territori palestí (328)
 7. Síria Síria (199)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (170)
 9. Kuwait Kuwait (154)
 10. Índia Índia (80)
 11. Malàisia Malàisia (52)
 12. Jordània Jordània (43)
 13. Nigèria Nigèria (32)
 14. Singapur Singapur (21)
 15. França França (12)
 16. Anglaterra Anglaterra (12)
 17. Suècia Suècia (12)
 18. Espanya Espanya (8)
 19. Oman Oman (7)
 20. Sud-àfrica Sud-àfrica (6)
 21. Tailàndia Tailàndia (3)
 22. Brasil Brasil (2)
 23. Canadà Canadà (2)
 24. Noruega Noruega (2)
 25. Suïssa Suïssa (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul jabbar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul jabbar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul jabbar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul jabbar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul jabbar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul jabbar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul jabbar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul jabbar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul jabbar.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul jabbar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul jabbar, com podem comprovar.

 1. Abdul-jabbar
 2. Abduljabbar
 3. Abdul jabar
 4. Abdeljabbar
 5. Abdul sattar
 6. Abdeljebbar
 7. Abdul satar
 8. Abdeljabar
 9. Abdeljaber
 10. Abdul-sattar
 11. Abdul amir
 12. Abdul rahman
 13. Abdul razzaq
 14. Abdel sattar
 15. Abdul gadir
 16. Abdul gafoor
 17. Abdul razzag
 18. Abdul samad
 19. Abdul jalil
 20. Abdul hanan
 21. Abdulsatar
 22. Abdul jaleel
 23. Abdul hannan
 24. Abdul nasir
 25. Abdul bari
 26. Abdul mannan
 27. Abdul gadhir
 28. Abdul razaq
 29. Abdel abas
 30. Abdel-sattar
 31. Abdeljawad
 32. Abdul-ahad
 33. Abdul-amir
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-gafoor
 36. Abdul-ghafar
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-qadir
 39. Abdul-rahman
 40. Abdul-razzaq