Cognom Abdul kareemSaber més respecte al cognom Abdul kareem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul kareem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul kareem.

El cognom Abdul kareem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul kareem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul kareem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul kareem

Veure mapa del cognom Abdul kareem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul kareem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul kareem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul kareem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul kareem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul kareem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul kareem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul kareem del món

 1. Nigèria Nigèria (1815)
 2. Maldives Maldives (799)
 3. Pakistan Pakistan (245)
 4. Malàisia Malàisia (62)
 5. Índia Índia (46)
 6. Anglaterra Anglaterra (11)
 7. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (4)
 8. Suècia Suècia (2)
 9. Canadà Canadà (1)
 10. Noruega Noruega (1)
 11. Filipines Filipines (1)
 12. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul kareem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul kareem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul kareem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul kareem és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul kareem ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul kareem. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul kareem ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul kareem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul kareem que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul kareem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul kareem, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul kareem o algun dels cognoms similars a Abdul kareem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul kareem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul kareem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-kareem
 2. Abdulkareem
 3. Abdul karim
 4. Abdul hakeem
 5. Abdul raheem
 6. Abdul haleem
 7. Abdul baree
 8. Abdul-karim
 9. Abdulkarim
 10. Abdulraheem
 11. Abdul-raheem
 12. Abdul azeez
 13. Abdul hameed
 14. Abdalkarem
 15. Abdul majeed
 16. Abdul ganee
 17. Abdul jaleel
 18. Abdelkariem
 19. Abdul-hakeem
 20. Abdelkarim
 21. Abdelkazem
 22. Abdul-azeez
 23. Abdul-hameed
 24. Abdul latheef
 25. Abdul rasheed
 26. Abdulmateen
 27. Abdoulkarim
 28. Abdelazeem
 29. Abdul ghanee
 30. Abdul gayoom
 31. Abdul bari
 32. Abdulazeez
 33. Abdul khaleq
 34. Abdel dayem
 35. Abdel raeeb
 36. Abdulkader
 37. Abdel kader
 38. Abd el karim
 39. Abdel kamel
 40. Abdul halim