Cognom Abdul khaleqSaber més respecte al cognom Abdul khaleq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul khaleq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul khaleq.

El cognom Abdul khaleq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul khaleq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul khaleq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul khaleq

Veure mapa del cognom Abdul khaleq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul khaleq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul khaleq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul khaleq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul khaleq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul khaleq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul khaleq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul khaleq del món

 1. Pakistan Pakistan (50348)
 2. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul khaleq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul khaleq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul khaleq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul khaleq és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul khaleq. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul khaleq ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul khaleq fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul khaleq.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul khaleq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul khaleq que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul khaleq pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul khaleq, com podem comprovar.

 1. Abdul-khaliq
 2. Abdelkhaleq
 3. Abdelkhalek
 4. Abdulkhalil
 5. Abdul ghanee
 6. Abdul haleem
 7. Abdul haq
 8. Abdul halim
 9. Abdul-haqq
 10. Abdulhaqq
 11. Abdelkhalik
 12. Abdelkhalak
 13. Abdul ghani
 14. Abdul hamid
 15. Abdul karim
 16. Abdul hakeem
 17. Abdul kareem
 18. Abdul hameed
 19. Abdul jalil
 20. Abdul hanan
 21. Abdul ganee
 22. Abdul jaleel
 23. Abdul baree
 24. Abdul razaq
 25. Abdul malik
 26. Abdel halim
 27. Abdulkader
 28. Abdel kader
 29. Abdel kamel
 30. Abdelhalim
 31. Abdelkader
 32. Abdelkamel
 33. Abdelkazem
 34. Abdelmalek
 35. Abdul-ahad
 36. Abdul-ghafar
 37. Abdul-ghafur
 38. Abdul-ghani
 39. Abdul-hadi
 40. Abdul-hakim