Cognom Abdul latifSaber més respecte al cognom Abdul latif és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul latif sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul latif.

El cognom Abdul latif en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul latif, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul latif és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul latif

Veure mapa del cognom Abdul latif

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul latif en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul latif, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul latif que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul latif, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul latif. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul latif és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul latif del món

 1. Iraq Iraq (42784)
 2. Pakistan Pakistan (34661)
 3. Egipte Egipte (11959)
 4. Oman Oman (9028)
 5. Iemen Iemen (4533)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (3650)
 7. Síria Síria (2953)
 8. Kuwait Kuwait (2941)
 9. Afganistan Afganistan (638)
 10. Israel Israel (326)
 11. Filipines Filipines (117)
 12. Jordània Jordània (96)
 13. Territori palestí Territori palestí (92)
 14. Brasil Brasil (71)
 15. Índia Índia (69)
 16. Líban Líban (64)
 17. Nigèria Nigèria (52)
 18. Singapur Singapur (26)
 19. Anglaterra Anglaterra (14)
 20. Suècia Suècia (14)
 21. Sud-àfrica Sud-àfrica (14)
 22. Malàisia Malàisia (13)
 23. Tailàndia Tailàndia (12)
 24. Tunísia Tunísia (9)
 25. Veneçuela Veneçuela (8)
 26. Uganda Uganda (6)
 27. Canadà Canadà (2)
 28. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul latif en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul latif poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul latif és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul latif és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul latif ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul latif pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul latif, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul latif o algun dels cognoms similars a Abdul latif no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul latif a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul latif diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdullatif
 2. Abdul-latif
 3. Abdel latif
 4. Abdellatif
 5. Abdulatif
 6. Abdelatif
 7. Abdellati
 8. Abdullahi
 9. Abdul aziz
 10. Abdul amir
 11. Abdul majid
 12. Abdul hamid
 13. Abdul karim
 14. Abdul gadir
 15. Abdul latheef
 16. Abdul jalil
 17. Abdul rauf
 18. Abdul nasir
 19. Abdul bari
 20. Abdul satar
 21. Abdul malik
 22. Abdul qawi
 23. Abdul halim
 24. Abdallahi
 25. Abdellahi
 26. Abdillahi
 27. Abdollahi
 28. Abdul-amir
 29. Abdul-aziz
 30. Abdul-baqi
 31. Abdul-basir
 32. Abdul-hadi
 33. Abdul-hakim
 34. Abdul-hamid
 35. Abdul-jalil
 36. Abdul-karim
 37. Abdul-majid
 38. Abdul-qadir
 39. Abdul-rahim
 40. Abdul-raziq