Cognom Abdul majeedSaber més respecte al cognom Abdul majeed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul majeed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul majeed.

El cognom Abdul majeed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul majeed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul majeed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul majeed

Veure mapa del cognom Abdul majeed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul majeed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul majeed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul majeed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul majeed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul majeed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul majeed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul majeed del món

 1. Egipte Egipte (12813)
 2. Pakistan Pakistan (633)
 3. Afganistan Afganistan (626)
 4. Maldives Maldives (161)
 5. Malàisia Malàisia (82)
 6. Nigèria Nigèria (55)
 7. Kuwait Kuwait (39)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (30)
 9. Singapur Singapur (17)
 10. Anglaterra Anglaterra (15)
 11. Índia Índia (12)
 12. Suècia Suècia (6)
 13. Sud-àfrica Sud-àfrica (6)
 14. Iraq Iraq (4)
 15. Tailàndia Tailàndia (3)
 16. Canadà Canadà (2)
 17. Noruega Noruega (1)
 18. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul majeed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul majeed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul majeed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul majeed és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul majeed. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul majeed ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul majeed fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul majeed.

 1. Abdul majid
 2. Abdul hameed
 3. Abdul-hameed
 4. Abdul-majid
 5. Abdul azeez
 6. Abdul hakeem
 7. Abdul kareem
 8. Abdul raheem
 9. Abdul rasheed
 10. Abdulmateen
 11. Abdul ganee
 12. Abdul jaleel
 13. Abdul haleem
 14. Abdul baree
 15. Abdelmajid
 16. Abdul-azeez
 17. Abdul-kareem
 18. Abdulkareem
 19. Abdulraheem
 20. Abdul-raheem
 21. Abdul-rasheed
 22. Abdulsayed
 23. Abdul hamid
 24. Abdul latheef
 25. Abdul samad
 26. Abdul ghanee
 27. Abdul mannan
 28. Abdulazeez
 29. Abdul malik
 30. Abdel raeeb
 31. Abdul-hakeem
 32. Abdelmalek
 33. Abdelmanje
 34. Abdelouahed
 35. Abdelsayed
 36. Abdul-ahad
 37. Abdul-hamid
 38. Abdul-rashid
 39. Abdul-samad
 40. Abdul-wadud