Cognom Abdul malikSaber més respecte al cognom Abdul malik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul malik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul malik.

El cognom Abdul malik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul malik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul malik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul malik

Veure mapa del cognom Abdul malik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul malik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul malik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul malik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul malik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul malik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul malik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul malik del món

 1. Pakistan Pakistan (18256)
 2. Iemen Iemen (6196)
 3. Iraq Iraq (3123)
 4. Nigèria Nigèria (1118)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (861)
 6. Kuwait Kuwait (791)
 7. Afganistan Afganistan (429)
 8. Filipines Filipines (413)
 9. Malàisia Malàisia (38)
 10. Jordània Jordània (32)
 11. Uganda Uganda (23)
 12. Singapur Singapur (21)
 13. Tailàndia Tailàndia (16)
 14. Líban Líban (13)
 15. Índia Índia (12)
 16. Síria Síria (9)
 17. Tunísia Tunísia (7)
 18. Territori palestí Territori palestí (6)
 19. Anglaterra Anglaterra (4)
 20. Suècia Suècia (4)
 21. Sud-àfrica Sud-àfrica (3)
 22. Brasil Brasil (1)
 23. Egipte Egipte (1)
 24. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul malik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul malik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul malik és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul malik és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul malik ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul malik. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul malik ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul malik tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul malik que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul malik pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul malik, com podem comprovar.

 1. Abdulmalik
 2. Abdelmalik
 3. Abdul majid
 4. Abdul jalil
 5. Abd al malik
 6. Abdul-malak
 7. Abdul halim
 8. Abdelmalak
 9. Abdelmalek
 10. Abdul-jalil
 11. Abdul-majid
 12. Abdulkhalil
 13. Abdelkhalik
 14. Abdalmalak
 15. Abdul aziz
 16. Abdul amir
 17. Abdul hamid
 18. Abdul latif
 19. Abdul karim
 20. Abdul gadir
 21. Abdul-ali
 22. Abdul nasir
 23. Abdul bari
 24. Abdel halim
 25. Abdul qawi
 26. Abdelali
 27. Abdelhalim
 28. Abdelkhalek
 29. Abdelmajid
 30. Abdelmalki
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-aziz
 33. Abdul-baqi
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-hamid
 38. Abdul-karim
 39. Abdul-khaliq
 40. Abdul-qadir