Cognom Abdul raufSaber més respecte al cognom Abdul rauf és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul rauf sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul rauf.

El cognom Abdul rauf en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul rauf, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul rauf és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul rauf

Veure mapa del cognom Abdul rauf

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul rauf en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul rauf, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul rauf que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul rauf, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul rauf. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul rauf és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul rauf del món

 1. Afganistan Afganistan (769)
 2. Pakistan Pakistan (653)
 3. Nigèria Nigèria (599)
 4. Filipines Filipines (288)
 5. Índia Índia (50)
 6. Anglaterra Anglaterra (14)
 7. Maldives Maldives (6)
 8. Tailàndia Tailàndia (5)
 9. Malàisia Malàisia (4)
 10. Suècia Suècia (2)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. Gal·les Gal·les (1)
 13. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul rauf en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul rauf poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul rauf és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul rauf és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul rauf ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul rauf fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul rauf.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul rauf tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul rauf que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul rauf o algun dels cognoms similars a Abdul rauf no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul rauf a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul rauf diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdularuf
 2. Abdul-rasul
 3. Abdulrab
 4. Abdul latif
 5. Abdul bari
 6. Abdul razaq
 7. Abdul haq
 8. Abdul qawi
 9. Abdelraouf
 10. Abdelraza
 11. Abdul-baqi
 12. Abdul-hadi
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-rahim
 15. Abdul-raziq
 16. Abdul-wadud
 17. Abdula
 18. Abdulah
 19. Abdulahad
 20. Abdulahi
 21. Abdulai
 22. Abdulatif
 23. Abdulghani
 24. Abdulhadi
 25. Abdulhaqq
 26. Abdulla
 27. Abdullah
 28. Abdullahi
 29. Abdullahu
 30. Abdullatif
 31. Abdulnabi
 32. Abdulrahim
 33. Abdul-latif
 34. Abdullaev
 35. Abdul aziz
 36. Abdul amir
 37. Abdul majid
 38. Abdul ghani
 39. Abdul rahman
 40. Abdul hamid