Cognom Abdul razzagSaber més respecte al cognom Abdul razzag és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul razzag sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul razzag.

El cognom Abdul razzag en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul razzag, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul razzag és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul razzag

Veure mapa del cognom Abdul razzag

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul razzag en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul razzag, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul razzag que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul razzag, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul razzag. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul razzag és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul razzag del món

 1. Maldives Maldives (214)
 2. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul razzag en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul razzag poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul razzag és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul razzag és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul razzag ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul razzag. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul razzag ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul razzag fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul razzag.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul razzag tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul razzag que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul razzag pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul razzag, com podem comprovar.

 1. Abdul razzaq
 2. Abdul-razzaq
 3. Abdul razaq
 4. Abdul rahman
 5. Abdulrazak
 6. Abdelraza
 7. Abdul-rahman
 8. Abdul-raziq
 9. Abdulrahman
 10. Abdul aziz
 11. Abdul jabbar
 12. Abdul azeez
 13. Abdul raheem
 14. Abdul samad
 15. Abdul sattar
 16. Abdul rauf
 17. Abdul hanan
 18. Abdul rahmaan
 19. Abdul hannan
 20. Abdul mannan
 21. Abdul satar
 22. Abdul jabar
 23. Abdel razek
 24. Abdul rasool
 25. Abdel rahman
 26. Abdel-rahman
 27. Abdelrahman
 28. Abdul-ahad
 29. Abdul-azeez
 30. Abdul-aziz
 31. Abdul-jabbar
 32. Abdul-rahim
 33. Abdul-rashid
 34. Abdul-rasul
 35. Abdul-salam
 36. Abdul-samad
 37. Abdul-sattar
 38. Abdul-wahhab
 39. Abdulahad
 40. Abdulaziz