Cognom Abdul razzaqSaber més respecte al cognom Abdul razzaq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul razzaq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul razzaq.

El cognom Abdul razzaq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul razzaq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul razzaq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul razzaq

Veure mapa del cognom Abdul razzaq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul razzaq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul razzaq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul razzaq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul razzaq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul razzaq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul razzaq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul razzaq del món

 1. Iraq Iraq (97090)
 2. Iemen Iemen (8566)
 3. Síria Síria (4171)
 4. Egipte Egipte (1251)
 5. Kuwait Kuwait (1234)
 6. Pakistan Pakistan (536)
 7. Afganistan Afganistan (502)
 8. Territori palestí Territori palestí (449)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (442)
 10. Jordània Jordània (221)
 11. Maldives Maldives (195)
 12. Índia Índia (61)
 13. Líban Líban (29)
 14. Tunísia Tunísia (9)
 15. Sud-àfrica Sud-àfrica (9)
 16. Nigèria Nigèria (7)
 17. Oman Oman (7)
 18. Anglaterra Anglaterra (4)
 19. Tailàndia Tailàndia (4)
 20. Suècia Suècia (2)
 21. Brasil Brasil (1)
 22. Canadà Canadà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul razzaq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul razzaq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul razzaq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul razzaq és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul razzaq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul razzaq que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul razzaq pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul razzaq, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul razzaq o algun dels cognoms similars a Abdul razzaq no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul razzaq a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul razzaq diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-razzaq
 2. Abdul razzag
 3. Abdul razaq
 4. Abdul-raziq
 5. Abdul rahman
 6. Abdulrazak
 7. Abdelraza
 8. Abdul-rahman
 9. Abdulrahman
 10. Abdul aziz
 11. Abdul jabbar
 12. Abdul azeez
 13. Abdul raheem
 14. Abdul samad
 15. Abdul sattar
 16. Abdul rauf
 17. Abdul hanan
 18. Abdul rahmaan
 19. Abdul hannan
 20. Abdul mannan
 21. Abdul satar
 22. Abdul haq
 23. Abdul jabar
 24. Abdel razek
 25. Abdul rasool
 26. Abdel rahman
 27. Abdel-rahman
 28. Abdelrahman
 29. Abdul-ahad
 30. Abdul-azeez
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-haqq
 33. Abdul-jabbar
 34. Abdul-rahim
 35. Abdul-rashid
 36. Abdul-rasul
 37. Abdul-salam
 38. Abdul-samad
 39. Abdul-sattar
 40. Abdul-wahhab