Cognom Abdul sattarSaber més respecte al cognom Abdul sattar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul sattar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul sattar.

El cognom Abdul sattar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul sattar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul sattar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul sattar

Veure mapa del cognom Abdul sattar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul sattar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul sattar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul sattar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul sattar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul sattar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul sattar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul sattar del món

 1. Egipte Egipte (11135)
 2. Afganistan Afganistan (941)
 3. Maldives Maldives (622)
 4. Índia Índia (137)
 5. Pakistan Pakistan (80)
 6. Sud-àfrica Sud-àfrica (48)
 7. Malàisia Malàisia (7)
 8. Suècia Suècia (6)
 9. Brasil Brasil (2)
 10. Noruega Noruega (2)
 11. Tailàndia Tailàndia (2)
 12. Canadà Canadà (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Singapur Singapur (1)
 15. Síria Síria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul sattar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul sattar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul sattar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul sattar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul sattar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul sattar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul sattar.

 1. Abdul-sattar
 2. Abdel sattar
 3. Abdul satar
 4. Abdel-sattar
 5. Abdulsatar
 6. Abdul jabbar
 7. Abdul samad
 8. Abdul jabar
 9. Abdel fattah
 10. Abdelfattah
 11. Abdul-jabbar
 12. Abdul-salam
 13. Abdul-samad
 14. Abduljabbar
 15. Abdul amir
 16. Abdul rahman
 17. Abdul razzaq
 18. Abdul latif
 19. Abdel salam
 20. Abdel sada
 21. Abdul gadir
 22. Abdul gafoor
 23. Abdul razzag
 24. Abdul hanan
 25. Abdulsalam
 26. Abdul shakoor
 27. Abdul hannan
 28. Abdul nasir
 29. Abdul faththah
 30. Abdul mannan
 31. Abdul gadhir
 32. Abdul razaq
 33. Abdul shukur
 34. Abdel-salam
 35. Abdelfatah
 36. Abdelsalam
 37. Abdul-ahad
 38. Abdul-amir
 39. Abdul-basir
 40. Abdul-gafoor