Cognom Abdul shakoorSaber més respecte al cognom Abdul shakoor és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul shakoor sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul shakoor.

El cognom Abdul shakoor en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul shakoor, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul shakoor és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul shakoor

Veure mapa del cognom Abdul shakoor

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul shakoor en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul shakoor, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul shakoor que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul shakoor, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul shakoor. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul shakoor és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul shakoor del món

 1. Maldives Maldives (131)
 2. Pakistan Pakistan (101)
 3. Sud-àfrica Sud-àfrica (4)
 4. Índia Índia (2)
 5. Suècia Suècia (2)
 6. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul shakoor en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul shakoor poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul shakoor és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul shakoor és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul shakoor tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul shakoor que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdul ghafoor
 2. Abdul-ghafoor
 3. Abdul-shakur
 4. Abdul gafoor
 5. Abdul shukur
 6. Abdul-gafoor
 7. Abdul hakeem
 8. Abdul sattar
 9. Abdul gayoom
 10. Abdul satar
 11. Abdul rasool
 12. Abdul-ghafar
 13. Abdul-ghafur
 14. Abdul-hakim
 15. Abdul-sattar
 16. Abdulhakim
 17. Abdelghafour
 18. Abdul amir
 19. Abdul ghani
 20. Abdul hamid
 21. Abdul jabbar
 22. Abdel sattar
 23. Abdul gadir
 24. Abdul samad
 25. Abdul hameed
 26. Abdul hanan
 27. Abdulsatar
 28. Abdul gayyoom
 29. Abdul ghanee
 30. Abdul hannan
 31. Abdul nasir
 32. Abdul haleem
 33. Abdul gadhir
 34. Abdul khaleq
 35. Abdul haq
 36. Abdul jabar
 37. Abdul quadir
 38. Abdul-hakeem
 39. Abdul halim
 40. Abdel-sattar