Cognom AbdulahadSaber més respecte al cognom Abdulahad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulahad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulahad.

El cognom Abdulahad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulahad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulahad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulahad

Veure mapa del cognom Abdulahad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulahad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulahad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulahad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulahad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulahad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulahad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulahad del món

 1. Bangla Desh Bangla Desh (541)
 2. Suècia Suècia (359)
 3. Estats Units Estats Units (214)
 4. Canadà Canadà (88)
 5. Brasil Brasil (56)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (48)
 7. Iraq Iraq (47)
 8. Nigèria Nigèria (29)
 9. Anglaterra Anglaterra (21)
 10. Països Baixos Països Baixos (16)
 11. Filipines Filipines (14)
 12. Pakistan Pakistan (13)
 13. Austràlia Austràlia (13)
 14. Nova Zelanda Nova Zelanda (13)
 15. Saudi Saudita Saudi Saudita (9)
 16. Bèlgica Bèlgica (8)
 17. Índia Índia (8)
 18. Síria Síria (7)
 19. Oman Oman (6)
 20. Afganistan Afganistan (5)
 21. Suïssa Suïssa (4)
 22. Xina Xina (4)
 23. Alemanya Alemanya (3)
 24. Dinamarca Dinamarca (3)
 25. Palau Palau (1)
 26. Rússia Rússia (1)
 27. Taiwan Taiwan (1)
 28. Àustria Àustria (1)
 29. Bulgària Bulgària (1)
 30. Benín Benín (1)
 31. Xile Xile (1)
 32. Egipte Egipte (1)
 33. Finlàndia Finlàndia (1)
 34. França França (1)
 35. Irlanda Irlanda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulahad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulahad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulahad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulahad és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdulahad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdulahad ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulahad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulahad.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulahad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulahad que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulahad o algun dels cognoms similars a Abdulahad no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulahad a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulahad diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-ahad
 2. Abdul-hadi
 3. Abdulah
 4. Abdulahi
 5. Abdulhadi
 6. Abdelwahad
 7. Abdullha
 8. Abdalahmad
 9. Abdulwahab
 10. Abdul haq
 11. Abdulahu
 12. Abdalahe
 13. Abdalahi
 14. Abdelaal
 15. Abdelah
 16. Abdelhadi
 17. Abdelhady
 18. Abdelhak
 19. Abdelhay
 20. Abdeljawad
 21. Abdelwahab
 22. Abdul-hamid
 23. Abdul-haqq
 24. Abdul-samad
 25. Abdul-wahid
 26. Abdula
 27. Abdulai
 28. Abdularuf
 29. Abdulatif
 30. Abdulaziz
 31. Abdulghani
 32. Abdulhamid
 33. Abdulhaqq
 34. Abdulla
 35. Abdullah
 36. Abdullahi
 37. Abdullahu
 38. Abdulrab
 39. Abdulrahim
 40. Abdulrahman