Cognom AbdularufSaber més respecte al cognom Abdularuf és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdularuf sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdularuf.

El cognom Abdularuf en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdularuf, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdularuf és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdularuf

Veure mapa del cognom Abdularuf

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdularuf en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdularuf, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdularuf que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdularuf, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdularuf. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdularuf és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdularuf del món

 1. Nigèria Nigèria (3)
 2. Índia Índia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdularuf en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdularuf poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdularuf és un cognom més freqüent, i en quins països Abdularuf és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdularuf tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdularuf que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdulatif
 2. Abdul rauf
 3. Abdulahu
 4. Abdelatif
 5. Abdula
 6. Abdulah
 7. Abdulahad
 8. Abdulahi
 9. Abdulai
 10. Abdulaziz
 11. Abdulkarim
 12. Abdullahu
 13. Abdullatif
 14. Abdulrab
 15. Abdelatef
 16. Abdulaev
 17. Abdulaeva
 18. Abdelraouf
 19. Abdelaoui
 20. Abdulan
 21. Abdlaoui
 22. Abdala
 23. Abdalahe
 24. Abdalahi
 25. Abdallaoui
 26. Abdela
 27. Abdelaal
 28. Abdelah
 29. Abdelali
 30. Abdelaziz
 31. Abdelkarim
 32. Abdelkrim
 33. Abdellaoui
 34. Abdellatif
 35. Abdelnour
 36. Abdola
 37. Abdoulaye
 38. Abdul
 39. Abdul-ahad
 40. Abdul-amir