Cognom AbdulhaqqSaber més respecte al cognom Abdulhaqq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulhaqq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulhaqq.

El cognom Abdulhaqq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulhaqq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulhaqq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulhaqq

Veure mapa del cognom Abdulhaqq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulhaqq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulhaqq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulhaqq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulhaqq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulhaqq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulhaqq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulhaqq del món

 1. Estats Units Estats Units (79)
 2. Nigèria Nigèria (24)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (9)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulhaqq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulhaqq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulhaqq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulhaqq és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulhaqq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulhaqq que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulhaqq pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulhaqq, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulhaqq o algun dels cognoms similars a Abdulhaqq no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulhaqq a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulhaqq diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-haqq
 2. Abdulhadi
 3. Abdelhaq
 4. Abdul haq
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhady
 7. Abdelhak
 8. Abdelhay
 9. Abdul-baqi
 10. Abdul-hadi
 11. Abdula
 12. Abdulah
 13. Abdulahad
 14. Abdulahi
 15. Abdulai
 16. Abdulghani
 17. Abdulhakim
 18. Abdulhamid
 19. Abdulla
 20. Abdullah
 21. Abdullahi
 22. Abdullahu
 23. Abdulnabi
 24. Abdulrab
 25. Abdullaev
 26. Abdelhai
 27. Abdulian
 28. Abdulhanan
 29. Abdullha
 30. Abdul-ali
 31. Abdulaev
 32. Abdulahu
 33. Abdulan
 34. Abdulbaki
 35. Abdala
 36. Abdalahe
 37. Abdalahi
 38. Abdalla
 39. Abdallah
 40. Abdallahi