Cognom AbdulianSaber més respecte al cognom Abdulian és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulian sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulian.

El cognom Abdulian en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulian, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulian és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulian

Veure mapa del cognom Abdulian

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulian en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulian, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulian que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulian, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulian. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulian és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulian del món

 1. Estats Units Estats Units (48)
 2. Israel Israel (16)
 3. Iran Iran (1)
 4. Síria Síria (1)
 5. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulian en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulian poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulian és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulian és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulian fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulian.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulian tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulian que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulian o algun dels cognoms similars a Abdulian no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulian a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulian diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulan
 2. Abdula
 3. Abdulah
 4. Abdulai
 5. Abdulla
 6. Abdullah
 7. Abdulrab
 8. Avdalian
 9. Abduli
 10. Abdala
 11. Abdali
 12. Abdalla
 13. Abdallah
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelhak
 18. Abdelhay
 19. Abdelilah
 20. Abdella
 21. Abdellah
 22. Abdilla
 23. Abdillah
 24. Abdola
 25. Abdul
 26. Abdulahad
 27. Abdulahi
 28. Abdulghani
 29. Abdulhadi
 30. Abdulhaqq
 31. Abdullahi
 32. Abdullahu
 33. Abdulle
 34. Abdulnabi
 35. Avdalyan
 36. Abdollah
 37. Abdalah
 38. Abdullaev
 39. Abdoulie
 40. Abdelhai