Cognom Abdulla didiSaber més respecte al cognom Abdulla didi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulla didi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulla didi.

El cognom Abdulla didi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulla didi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulla didi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulla didi

Veure mapa del cognom Abdulla didi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulla didi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulla didi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulla didi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulla didi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulla didi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulla didi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulla didi del món

 1. Maldives Maldives (150)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulla didi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulla didi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulla didi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulla didi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdulla didi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdulla didi ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulla didi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulla didi.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulla didi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulla didi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulla didi o algun dels cognoms similars a Abdulla didi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulla didi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulla didi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulhadi
 2. Abdulhamid
 3. Abdulkadir
 4. Abdullahi
 5. Abdullatif
 6. Abdelhafidi
 7. Abdallahi
 8. Abdallaoui
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhafid
 11. Abdelhamid
 12. Abdellahi
 13. Abdellaoui
 14. Abdellati
 15. Abdellatif
 16. Abdelmajid
 17. Abdillahi
 18. Abdollahi
 19. Abdul-ahad
 20. Abdul-amir
 21. Abdul-aziz
 22. Abdul-hadi
 23. Abdul-hamid
 24. Abdul-majid
 25. Abdul-qadir
 26. Abdul-rashid
 27. Abdul-wadud
 28. Abdul-wahid
 29. Abdulahad
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdulatif
 33. Abdulaziz
 34. Abdulhakim
 35. Abdulkarim
 36. Abdulla
 37. Abdullah
 38. Abdullahu
 39. Abdullayev
 40. Abdullayeva