Cognom AbdulraheemSaber més respecte al cognom Abdulraheem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulraheem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulraheem.

El cognom Abdulraheem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulraheem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulraheem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulraheem

Veure mapa del cognom Abdulraheem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulraheem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulraheem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulraheem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulraheem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulraheem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulraheem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulraheem del món

 1. Nigèria Nigèria (17111)
 2. Egipte Egipte (1577)
 3. Sri Lanka Sri Lanka (292)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (158)
 5. Qatar Qatar (74)
 6. Índia Índia (66)
 7. Kuwait Kuwait (56)
 8. Pakistan Pakistan (56)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (40)
 10. Estats Units Estats Units (38)
 11. Filipines Filipines (27)
 12. Iraq Iraq (26)
 13. Anglaterra Anglaterra (19)
 14. Suècia Suècia (16)
 15. Ghana Ghana (9)
 16. Jordània Jordània (7)
 17. Maldives Maldives (7)
 18. Sudan Sudan (4)
 19. Iemen Iemen (4)
 20. Islàndia Islàndia (4)
 21. Síria Síria (2)
 22. Uganda Uganda (2)
 23. Ucraïna Ucraïna (1)
 24. Austràlia Austràlia (1)
 25. Canadà Canadà (1)
 26. Costa d Costa d'Ivori (1)
 27. Xina Xina (1)
 28. Espanya Espanya (1)
 29. Gal·les Gal·les (1)
 30. Irlanda Irlanda (1)
 31. Kenya Kenya (1)
 32. Malàisia Malàisia (1)
 33. Noruega Noruega (1)
 34. Polònia Polònia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulraheem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulraheem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulraheem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulraheem és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulraheem ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulraheem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulraheem.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulraheem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulraheem, com podem comprovar.

 1. Abdul-raheem
 2. Abdul raheem
 3. Abdulkareem
 4. Abdulrahim
 5. Abdelrahim
 6. Abdul-azeez
 7. Abdul-kareem
 8. Abdul-rahim
 9. Abdulrahman
 10. Abdul-rasheed
 11. Abdul azeez
 12. Abdul hakeem
 13. Abdul kareem
 14. Abdul rasheed
 15. Abdulmateen
 16. Abdelazeem
 17. Abdul haleem
 18. Abdulazeez
 19. Abdul-hakeem
 20. Abdalahe
 21. Abdelkazem
 22. Abdelrahman
 23. Abdul-ahad
 24. Abdul-hameed
 25. Abdul-rahman
 26. Abdulah
 27. Abdulahad
 28. Abdulahi
 29. Abdulhakim
 30. Abdulkarim
 31. Abdullah
 32. Abdullahi
 33. Abdullahu
 34. Abdullayev
 35. Abdullayeva
 36. Abdulrab
 37. Abdullaev
 38. Abdullaeva
 39. Abdulsayed
 40. Abdelwahed