Cognom AbdurahmanovSaber més respecte al cognom Abdurahmanov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdurahmanov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdurahmanov.

El cognom Abdurahmanov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdurahmanov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdurahmanov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdurahmanov

Veure mapa del cognom Abdurahmanov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdurahmanov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdurahmanov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdurahmanov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdurahmanov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdurahmanov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdurahmanov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdurahmanov del món

 1. Azerbaijan Azerbaijan (4524)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (1317)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (533)
 4. Rússia Rússia (478)
 5. Israel Israel (194)
 6. Kirguizistan Kirguizistan (78)
 7. Tadjikistan Tadjikistan (60)
 8. Turkmenistan Turkmenistan (46)
 9. Estònia Estònia (38)
 10. Bulgària Bulgària (29)
 11. Moldàvia Moldàvia (15)
 12. Estats Units Estats Units (11)
 13. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (9)
 14. Turquia Turquia (7)
 15. Suècia Suècia (5)
 16. Xina Xina (2)
 17. Anglaterra Anglaterra (2)
 18. Afganistan Afganistan (1)
 19. República Txeca República Txeca (1)
 20. Geòrgia Geòrgia (1)
 21. Irlanda Irlanda (1)
 22. Macedònia Macedònia (1)
 23. Malàisia Malàisia (1)
 24. Tailàndia Tailàndia (1)
 25. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdurahmanov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdurahmanov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdurahmanov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdurahmanov és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdurahmanov. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdurahmanov ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdurahmanov o algun dels cognoms similars a Abdurahmanov no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdurahmanov a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdurahmanov diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdurakhmanov
 2. Abdurahmanova
 3. Abdrahmanov
 4. Abdurahmonov
 5. Abdrakhmanov
 6. Abdurahman
 7. Abdurakhmanova
 8. Abdyrakhmanov
 9. Abdramanov
 10. Abduramanova
 11. Abdirahman
 12. Abdourahman
 13. Abdrakhmanova
 14. Abdurrahman
 15. Abdyrakhmanova
 16. Abd-rahman
 17. Abdourahmane
 18. Abderahmane
 19. Abderahman
 20. Abd rahman
 21. Abduraimov
 22. Abdarahmane
 23. Abdramanova
 24. Abderrahman
 25. Abderrahmane
 26. Abderrahmani
 27. Abdramane
 28. Abdourahamane
 29. Abdouraman
 30. Abdraimov
 31. Abdrazakov
 32. Abduraimova
 33. Abdurakhimov
 34. Abdurasulov
 35. Abdouramane
 36. Abdyrazakov
 37. Abdarrahmane
 38. Abdraman
 39. Avdurrahmani
 40. Avduramani