Cognom AbdurahmanovaSaber més respecte al cognom Abdurahmanova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdurahmanova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdurahmanova.

El cognom Abdurahmanova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdurahmanova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdurahmanova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdurahmanova

Veure mapa del cognom Abdurahmanova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdurahmanova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdurahmanova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdurahmanova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdurahmanova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdurahmanova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdurahmanova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdurahmanova del món

 1. Azerbaijan Azerbaijan (4519)
 2. Uzbekistan Uzbekistan (533)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (110)
 4. Rússia Rússia (100)
 5. Kirguizistan Kirguizistan (33)
 6. Tadjikistan Tadjikistan (32)
 7. Bulgària Bulgària (30)
 8. Macedònia Macedònia (29)
 9. Letònia Letònia (9)
 10. Suècia Suècia (4)
 11. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 13. Turquia Turquia (3)
 14. Estats Units Estats Units (3)
 15. Moldàvia Moldàvia (2)
 16. Indonèsia Indonèsia (1)
 17. Tailàndia Tailàndia (1)
 18. Alemanya Alemanya (1)
 19. Estònia Estònia (1)
 20. Anglaterra Anglaterra (1)
 21. Geòrgia Geòrgia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdurahmanova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdurahmanova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdurahmanova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdurahmanova és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdurahmanova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdurahmanova ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdurahmanova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdurahmanova.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdurahmanova pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdurahmanova, com podem comprovar.

 1. Abdurakhmanova
 2. Abdurahmanov
 3. Abduramanova
 4. Abdrakhmanova
 5. Abdurakhmanov
 6. Abdyrakhmanova
 7. Abdrahmanov
 8. Abdramanova
 9. Abdurahmonov
 10. Abdrakhmanov
 11. Abdurahman
 12. Abdyrakhmanov
 13. Abduraimova
 14. Abdramanov
 15. Abdirahman
 16. Abdourahman
 17. Abdurrahman
 18. Abd-rahman
 19. Abdraimova
 20. Abdourahmane
 21. Abderahmane
 22. Abderahman
 23. Abd rahman
 24. Abduraimov
 25. Abdrazakova
 26. Abdurakhimova
 27. Abdurasulova
 28. Abdyrazakova
 29. Abdarahmane
 30. Abduramanovski
 31. Abderrahman
 32. Abderrahmane
 33. Abderrahmani
 34. Abdramane
 35. Abdourahamane
 36. Abdouraman
 37. Abdraimov
 38. Abdrasulova
 39. Abdrazakov
 40. Abdurakhimov