Cognom AbduraimovaSaber més respecte al cognom Abduraimova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduraimova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduraimova.

El cognom Abduraimova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduraimova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduraimova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduraimova

Veure mapa del cognom Abduraimova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduraimova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduraimova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduraimova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduraimova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduraimova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduraimova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduraimova del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (11591)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (2221)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (1106)
 4. Rússia Rússia (453)
 5. Tadjikistan Tadjikistan (4)
 6. Bielorússia Bielorússia (3)
 7. Suècia Suècia (2)
 8. Ucraïna Ucraïna (2)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 10. França França (1)
 11. Islàndia Islàndia (1)
 12. Letònia Letònia (1)
 13. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduraimova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduraimova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduraimova és un cognom més freqüent, i en quins països Abduraimova és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abduraimova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abduraimova ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abduraimova o algun dels cognoms similars a Abduraimova no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abduraimova a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abduraimova diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdraimova
 2. Abduraimov
 3. Abdraimov
 4. Abdurakhimova
 5. Abdurahmanova
 6. Abdurakhimov
 7. Abdurasulova
 8. Abduramanova
 9. Abdurahman
 10. Abdurakhmanova
 11. Abdurahmanov
 12. Abdrasulova
 13. Abdrazakova
 14. Abdurasulov
 15. Abdraeva
 16. Abdyrazakova
 17. Abdramanova
 18. Abdurahmonov
 19. Abdirahman
 20. Abdourahman
 21. Abdrakhmanova
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanov
 24. Abdurrahim
 25. Abdurrahman
 26. Abdyrakhmanova
 27. Abd-rahman
 28. Abdouraman
 29. Abdourahmane
 30. Abderahim
 31. Abderahmane
 32. Abderahman
 33. Abd rahman
 34. Abdrazakov
 35. Abdouramane
 36. Abdraev
 37. Abdyrazakov
 38. Abdrasulov
 39. Abdarahmane
 40. Abd rabo