Cognom AbdurakhimovaSaber més respecte al cognom Abdurakhimova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdurakhimova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdurakhimova.

El cognom Abdurakhimova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdurakhimova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdurakhimova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdurakhimova

Veure mapa del cognom Abdurakhimova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdurakhimova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdurakhimova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdurakhimova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdurakhimova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdurakhimova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdurakhimova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdurakhimova del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (23052)
 2. Tadjikistan Tadjikistan (1758)
 3. Kirguizistan Kirguizistan (801)
 4. Rússia Rússia (483)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (65)
 6. Suècia Suècia (6)
 7. Bielorússia Bielorússia (5)
 8. Armènia Armènia (1)
 9. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 10. Geòrgia Geòrgia (1)
 11. Malàisia Malàisia (1)
 12. Tailàndia Tailàndia (1)
 13. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 14. Turquia Turquia (1)
 15. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdurakhimova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdurakhimova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdurakhimova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdurakhimova és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdurakhimova tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdurakhimova que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdurakhimov
 2. Abduraimova
 3. Abdurakhmanova
 4. Abdraimova
 5. Abduraimov
 6. Abdrakhmanova
 7. Abdurakhmanov
 8. Abdyrakhmanova
 9. Abdraimov
 10. Abdurahmanova
 11. Abdurasulova
 12. Abduramanova
 13. Abdrakhmanov
 14. Abdurahman
 15. Abdurrahim
 16. Abdyrakhmanov
 17. Abderahim
 18. Abdurahmanov
 19. Abdrasulova
 20. Abdrazakova
 21. Abdurasulov
 22. Abdyrazakova
 23. Abdramanova
 24. Abdurahmonov
 25. Abderrahim
 26. Abdirahman
 27. Abdourahman
 28. Abdurrahman
 29. Abd-rahman
 30. Abdourahamane
 31. Abdourahmane
 32. Abderahmane
 33. Abderahman
 34. Abderrahime
 35. Abd rahman
 36. Abdrazakov
 37. Abdraeva
 38. Abdyrazakov
 39. Abdrasulov
 40. Abdarahmane