Cognom AbduramanovskiSaber més respecte al cognom Abduramanovski és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduramanovski sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduramanovski.

El cognom Abduramanovski en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduramanovski, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduramanovski és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduramanovski

Veure mapa del cognom Abduramanovski

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduramanovski en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduramanovski, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduramanovski que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduramanovski, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduramanovski. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduramanovski és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduramanovski del món

 1. Macedònia Macedònia (53)
 2. Suècia Suècia (13)
 3. Sèrbia Sèrbia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduramanovski en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduramanovski poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduramanovski és un cognom més freqüent, i en quins països Abduramanovski és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abduramanovski pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abduramanovski, com podem comprovar.

 1. Abduramanova
 2. Abdurahmanov
 3. Abdurahmanova
 4. Abdramanov
 5. Abdramanova
 6. Abdurakhmanov
 7. Abdurakhmanova
 8. Abdrahmanov
 9. Avduramani
 10. Abdurramani
 11. Abdurahmonov
 12. Abdrakhmanov
 13. Abdrakhmanova
 14. Abdramane
 15. Abdurahman
 16. Abdyrakhmanov
 17. Abdyrakhmanova
 18. Abdouraman
 19. Abduraimov
 20. Abdrazakov
 21. Abduraimova
 22. Abdrazakova
 23. Abdurasulov
 24. Abdurasulova
 25. Abdouramane
 26. Abdyrazakova
 27. Abdyrazakov
 28. Abdraman
 29. Abderemane
 30. Abderrahmani
 31. Abderraman
 32. Abdirahman
 33. Abdourahman
 34. Abdurrahman
 35. Abd-rahman
 36. Abdraimov
 37. Abdraimova
 38. Abdourahmane
 39. Abderahmane
 40. Abderahman