Cognom AbdurrahimSaber més respecte al cognom Abdurrahim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdurrahim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdurrahim.

El cognom Abdurrahim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdurrahim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdurrahim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdurrahim

Veure mapa del cognom Abdurrahim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdurrahim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdurrahim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdurrahim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdurrahim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdurrahim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdurrahim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdurrahim del món

 1. Bangla Desh Bangla Desh (1532)
 2. Indonèsia Indonèsia (761)
 3. Nigèria Nigèria (324)
 4. Estats Units Estats Units (58)
 5. Filipines Filipines (22)
 6. Índia Índia (17)
 7. Pakistan Pakistan (6)
 8. Turquia Turquia (6)
 9. Malàisia Malàisia (5)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 11. Egipte Egipte (4)
 12. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 13. Anglaterra Anglaterra (3)
 14. Bèlgica Bèlgica (2)
 15. Alemanya Alemanya (2)
 16. Kazakhstan Kazakhstan (2)
 17. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 18. Bulgària Bulgària (1)
 19. Canadà Canadà (1)
 20. Gal·les Gal·les (1)
 21. Jordània Jordània (1)
 22. Libèria Libèria (1)
 23. Maurici Maurici (1)
 24. Rússia Rússia (1)
 25. Suècia Suècia (1)
 26. Tanzània Tanzània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdurrahim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdurrahim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdurrahim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdurrahim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdurrahim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdurrahim. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdurrahim ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdurrahim pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdurrahim, com podem comprovar.

 1. Abderrahim
 2. Abderahim
 3. Abderrahime
 4. Abderrahin
 5. Abdurrahman
 6. Abderrafie
 7. Abderrafik
 8. Abderrafia
 9. Abdur-raheem
 10. Abderrazik
 11. Abderhim
 12. Abderrachid
 13. Abderrahaman
 14. Abderrahman
 15. Abderraman
 16. Abderrazak
 17. Abdurahman
 18. Abderrahmen
 19. Abderraouf
 20. Abderrazek
 21. Abderrazaq
 22. Abduraimov
 23. Abdurakhimov
 24. Abdirashid
 25. Abdur-rahkman
 26. Abdurramani
 27. Abderrayab
 28. Abderrahmane
 29. Abderrahmani
 30. Abderrazzak
 31. Abdirahman
 32. Abdourahman
 33. Abdur
 34. Abd-rahman
 35. Abdouraman
 36. Abdraimov
 37. Abderrazzaq
 38. Abderahman
 39. Abderrezak
 40. Abd rahman