Cognom AbdussalaamSaber més respecte al cognom Abdussalaam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdussalaam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdussalaam.

El cognom Abdussalaam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdussalaam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdussalaam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdussalaam

Veure mapa del cognom Abdussalaam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdussalaam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdussalaam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdussalaam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdussalaam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdussalaam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdussalaam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdussalaam del món

 1. Nigèria Nigèria (82)
 2. Estats Units Estats Units (79)
 3. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (4)
 4. Camerun Camerun (1)
 5. Islàndia Islàndia (1)
 6. Kenya Kenya (1)
 7. Malàisia Malàisia (1)
 8. Ucraïna Ucraïna (1)
 9. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdussalaam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdussalaam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdussalaam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdussalaam és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdussalaam. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdussalaam ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdussalaam o algun dels cognoms similars a Abdussalaam no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdussalaam a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdussalaam diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdessalam
 2. Abdesslam
 3. Abdesselam
 4. Abdessalem
 5. Abdesalam
 6. Abdessalami
 7. Abdeselam
 8. Abdeslam
 9. Abdessamad
 10. Abdesslem
 11. Abdisalan
 12. Abdessamia
 13. Abdesselem
 14. Abdeslami
 15. Abdessamie
 16. Abdessadik
 17. Abdesamad
 18. Abdeslem
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abdoussi
 24. Abdus
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abu daqah
 28. Abd karim
 29. Abdessemed
 30. Abadias
 31. Abatecola
 32. Abbadessa
 33. Abdikadir
 34. Abdis
 35. Abdous
 36. Avedissian
 37. Abtsiauri
 38. Abdias
 39. Abduzhaparova
 40. Abudas