Cognom AbduvalievaSaber més respecte al cognom Abduvalieva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduvalieva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduvalieva.

El cognom Abduvalieva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduvalieva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduvalieva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduvalieva

Veure mapa del cognom Abduvalieva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduvalieva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduvalieva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduvalieva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduvalieva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduvalieva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduvalieva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduvalieva del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (3428)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (2066)
 3. Tadjikistan Tadjikistan (526)
 4. Rússia Rússia (207)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (130)
 6. Anglaterra Anglaterra (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduvalieva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduvalieva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduvalieva és un cognom més freqüent, i en quins països Abduvalieva és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abduvalieva fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abduvalieva.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abduvalieva pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abduvalieva, com podem comprovar.

 1. Abduvaliev
 2. Abduvaliyev
 3. Abdieva
 4. Abdiev
 5. Abdiyeva
 6. Abdiyev
 7. Avdeeva
 8. Aboutaib
 9. Avdiev
 10. Avtaeva
 11. Avdeev
 12. Abidova
 13. Abdifatah
 14. Abu tabikh
 15. Abd wahab
 16. Abitbol
 17. Avitabile
 18. Avitable
 19. Abidov
 20. Abou diabate
 21. Aboutboul
 22. Abu hatab
 23. Aftab
 24. Apdepnur
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry