Cognom AbduvaliyevSaber més respecte al cognom Abduvaliyev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduvaliyev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduvaliyev.

El cognom Abduvaliyev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduvaliyev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduvaliyev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduvaliyev

Veure mapa del cognom Abduvaliyev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduvaliyev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduvaliyev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduvaliyev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduvaliyev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduvaliyev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduvaliyev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduvaliyev del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (9045)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (27)
 3. Rússia Rússia (16)
 4. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduvaliyev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduvaliyev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduvaliyev és un cognom més freqüent, i en quins països Abduvaliyev és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abduvaliyev. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abduvaliyev ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abduvaliyev fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abduvaliyev.

No tots els cognoms similars al cognom Abduvaliyev tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abduvaliyev que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abduvaliyev pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abduvaliyev, com podem comprovar.

 1. Abduvaliev
 2. Abduvalieva
 3. Abdiyev
 4. Abdiev
 5. Abdiyeva
 6. Abdieva
 7. Aboutaib
 8. Avdiev
 9. Avdeev
 10. Avitabile
 11. Abidov
 12. Abidova
 13. Abdifatah
 14. Abu tabikh
 15. Abd wahab
 16. Abitbol
 17. Avitable
 18. Avdeeva
 19. Abou diabate
 20. Aboutboul
 21. Abu hatab
 22. Avtaeva
 23. Aftab
 24. Apdepnur
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry