Cognom AbdykalykovSaber més respecte al cognom Abdykalykov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdykalykov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdykalykov.

El cognom Abdykalykov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdykalykov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdykalykov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdykalykov

Veure mapa del cognom Abdykalykov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdykalykov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdykalykov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdykalykov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdykalykov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdykalykov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdykalykov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdykalykov del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (1577)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (546)
 3. Rússia Rússia (54)
 4. Israel Israel (3)
 5. Turquia Turquia (3)
 6. Ucraïna Ucraïna (3)
 7. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 8. Tadjikistan Tadjikistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdykalykov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdykalykov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdykalykov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdykalykov és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdykalykov ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdykalykov. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdykalykov ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdykalykov fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdykalykov.

No tots els cognoms similars al cognom Abdykalykov tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdykalykov que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdykalykov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdykalykov, com podem comprovar.

 1. Abdykalykova
 2. Abdykadyrov
 3. Abdykadyrova
 4. Abdukarimov
 5. Abdykerimov
 6. Abdukarimova
 7. Abdykerimova
 8. Abdikadir
 9. Abd khalid
 10. Abdesalam
 11. Abdisalan
 12. Abd karim
 13. Abdeselam
 14. Abdeslam
 15. Abdeslami
 16. Abdussalaam
 17. Abetxuko
 18. Abdessadik
 19. Abdesslam
 20. Abdias
 21. Abdesslem
 22. Abdesamad
 23. Abdeslem
 24. Abdessalam
 25. Abdessadek
 26. Abduzhaparova
 27. Abdk
 28. Abdessalem
 29. Abdishakur
 30. Abdiaziz
 31. Abdagic
 32. Abd aziz
 33. Abbiatico
 34. Abdiaj
 35. Abdessalami
 36. Abdessadki
 37. Abdek
 38. Aftyka
 39. Abdeselan
 40. Abades