Cognom AbdykerimovSaber més respecte al cognom Abdykerimov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdykerimov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdykerimov.

El cognom Abdykerimov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdykerimov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdykerimov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdykerimov

Veure mapa del cognom Abdykerimov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdykerimov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdykerimov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdykerimov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdykerimov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdykerimov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdykerimov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdykerimov del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (2481)
 2. Rússia Rússia (74)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (68)
 4. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 5. Bielorússia Bielorússia (2)
 6. Costa Rica Costa Rica (1)
 7. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdykerimov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdykerimov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdykerimov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdykerimov és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdykerimov ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdykerimov fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdykerimov.

Discernir si va ser abans el cognom Abdykerimov o algun dels cognoms similars a Abdykerimov no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdykerimov a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdykerimov diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdykerimova
 2. Abdukarimov
 3. Abdukarimova
 4. Abdykadyrov
 5. Abdykalykov
 6. Abd karim
 7. Abdykadyrova
 8. Abdykalykova
 9. Abdeselam
 10. Abdikadir
 11. Abdesamad
 12. Avetisov
 13. Abdeslam
 14. Abdeslami
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdis
 18. Abdoussi
 19. Aboytes
 20. Aptaker
 21. Abdesslam
 22. Abdias
 23. Abdesselam
 24. Abd khalid
 25. Abdesslem
 26. Abdeslem
 27. Abdessamed
 28. Abdk
 29. Abdesalam
 30. Abdić
 31. Abdiaziz
 32. Abdiji
 33. Abdagic
 34. Abd aziz
 35. Abdessamia
 36. Abbiatico
 37. Apteker
 38. Abdes
 39. Abdiaj
 40. Abdesselem