Cognom AbdyldaevaSaber més respecte al cognom Abdyldaeva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdyldaeva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdyldaeva.

El cognom Abdyldaeva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdyldaeva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdyldaeva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdyldaeva

Veure mapa del cognom Abdyldaeva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdyldaeva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdyldaeva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdyldaeva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdyldaeva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdyldaeva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdyldaeva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdyldaeva del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (8026)
 2. Rússia Rússia (72)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (36)
 4. Estats Units Estats Units (7)
 5. Qatar Qatar (6)
 6. Ucraïna Ucraïna (3)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 8. Xina Xina (1)
 9. Alemanya Alemanya (1)
 10. Anglaterra Anglaterra (1)
 11. Irlanda Irlanda (1)
 12. Macau Macau (1)
 13. Malàisia Malàisia (1)
 14. Noruega Noruega (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdyldaeva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdyldaeva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdyldaeva és un cognom més freqüent, i en quins països Abdyldaeva és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdyldaeva ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdyldaeva. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdyldaeva ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdyldaeva fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdyldaeva.

No tots els cognoms similars al cognom Abdyldaeva tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdyldaeva que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdyldaeva pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdyldaeva, com podem comprovar.

 1. Abdyldaev
 2. Abdullaeva
 3. Abdulaeva
 4. Abdyllaev
 5. Abdullayeva
 6. Abdullaev
 7. Abdulloeva
 8. Abdulaev
 9. Abduloeva
 10. Abdelraza
 11. Abdullayev
 12. Abdulloev
 13. Abdulova
 14. Abduloev
 15. Abdelhamza
 16. Abdylla
 17. Abdelmaula
 18. Abdala
 19. Abdalahe
 20. Abdalahi
 21. Abdalla
 22. Abdallah
 23. Abdallahi
 24. Abdallaoui
 25. Abdela
 26. Abdelaal
 27. Abdelah
 28. Abdelali
 29. Abdelatif
 30. Abdelaziz
 31. Abdelfatah
 32. Abdelfattah
 33. Abdelhadi
 34. Abdelhady
 35. Abdelhafid
 36. Abdelhak
 37. Abdelhakim
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhamid
 40. Abdelhay