Cognom AbdyliSaber més respecte al cognom Abdyli és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdyli sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdyli.

El cognom Abdyli en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdyli, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdyli és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdyli

Veure mapa del cognom Abdyli

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdyli en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdyli, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdyli que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdyli, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdyli. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdyli és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdyli del món

 1. Kosovo Kosovo (509)
 2. Albània Albània (260)
 3. Suïssa Suïssa (9)
 4. Anglaterra Anglaterra (9)
 5. Estats Units Estats Units (5)
 6. Suècia Suècia (3)
 7. Macedònia Macedònia (2)
 8. Àustria Àustria (1)
 9. Canadà Canadà (1)
 10. Alemanya Alemanya (1)
 11. Itàlia Itàlia (1)
 12. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 13. Sèrbia Sèrbia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdyli en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdyli poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdyli és un cognom més freqüent, i en quins països Abdyli és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdyli. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdyli ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdyli fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdyli.

No tots els cognoms similars al cognom Abdyli tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdyli que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdyli o algun dels cognoms similars a Abdyli no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdyli a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdyli diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdali
 2. Avdyli
 3. Abdoli
 4. Abduli
 5. Abdeli
 6. Abdala
 7. Abdel
 8. Abdela
 9. Abdelli
 10. Abdill
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdulai
 15. Abdaly
 16. Abdil
 17. Abdall
 18. Abdal
 19. Abidali
 20. Abdule
 21. Abdile
 22. Avduli
 23. Abdila
 24. Abdol
 25. Abdylla
 26. Abdull
 27. Abadal
 28. Abdalahi
 29. Abdalla
 30. Abdelah
 31. Abdelali
 32. Abdella
 33. Abdilla
 34. Abdille
 35. Abdool
 36. Abdoul
 37. Abdulah
 38. Abdulahi
 39. Abdulla
 40. Abdulle