Cognom Abdylla



Saber més respecte al cognom Abdylla és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdylla sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdylla.

El cognom Abdylla en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdylla, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdylla és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdylla

Veure mapa del cognom Abdylla

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdylla en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdylla, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdylla que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdylla, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdylla. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdylla és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdylla del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (25)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (5)
 3. Rússia Rússia (1)
 4. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 5. Tanzània Tanzània (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdylla en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdylla poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdylla és un cognom més freqüent, i en quins països Abdylla és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdylla ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdylla. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdylla ha anat patint mutacions.

 1. Abdalla
 2. Abdella
 3. Abdilla
 4. Abdulla
 5. Abadilla
 6. Abdala
 7. Abdallah
 8. Abdela
 9. Abdellah
 10. Abdelli
 11. Abdill
 12. Abdillah
 13. Abdille
 14. Abdola
 15. Abdula
 16. Abdullah
 17. Abdulle
 18. Abdollah
 19. Abdall
 20. Abdullha
 21. Abdyli
 22. Abdhulla
 23. Abdila
 24. Abdoula
 25. Abdyllaev
 26. Abdull
 27. Abd-allah
 28. Abdali
 29. Abdallahi
 30. Abdel
 31. Abdelaal
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelhak
 35. Abdelhay
 36. Abdelilah
 37. Abdellahi
 38. Abdellati
 39. Abdillahi
 40. Abdollahi