Cognom AbdyllaevSaber més respecte al cognom Abdyllaev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdyllaev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdyllaev.

El cognom Abdyllaev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdyllaev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdyllaev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdyllaev

Veure mapa del cognom Abdyllaev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdyllaev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdyllaev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdyllaev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdyllaev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdyllaev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdyllaev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdyllaev del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (197)
 2. Rússia Rússia (56)
 3. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 4. Kazakhstan Kazakhstan (7)
 5. Azerbaijan Azerbaijan (5)
 6. Bielorússia Bielorússia (1)
 7. Tadjikistan Tadjikistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdyllaev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdyllaev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdyllaev és un cognom més freqüent, i en quins països Abdyllaev és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdyllaev ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdyllaev pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdyllaev, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdyllaev o algun dels cognoms similars a Abdyllaev no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdyllaev a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdyllaev diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdyldaev
 2. Abdullaev
 3. Abdullayev
 4. Abdyldaeva
 5. Abdullaeva
 6. Abdulloev
 7. Abdulaev
 8. Abdylla
 9. Abdalla
 10. Abdallah
 11. Abdallahi
 12. Abdella
 13. Abdellah
 14. Abdellahi
 15. Abdellati
 16. Abdilla
 17. Abdillah
 18. Abdillahi
 19. Abdille
 20. Abdollahi
 21. Abdulla
 22. Abdullah
 23. Abdullahi
 24. Abdullahu
 25. Abdullayeva
 26. Abdulle
 27. Abdollah
 28. Abdulloeva
 29. Abdellali
 30. Abduloev
 31. Abdulaeva
 32. Abdullayew
 33. Abdellawi
 34. Abadilla
 35. Abd-allah
 36. Abdala
 37. Abdalahe
 38. Abdalahi
 39. Abdallaoui
 40. Abdela