Cognom AbdyrazakovaSaber més respecte al cognom Abdyrazakova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdyrazakova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdyrazakova.

El cognom Abdyrazakova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdyrazakova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdyrazakova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdyrazakova

Veure mapa del cognom Abdyrazakova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdyrazakova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdyrazakova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdyrazakova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdyrazakova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdyrazakova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdyrazakova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdyrazakova del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (1335)
 2. Rússia Rússia (25)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (12)
 4. Ucraïna Ucraïna (2)
 5. Islàndia Islàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdyrazakova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdyrazakova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdyrazakova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdyrazakova és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdyrazakova ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdyrazakova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdyrazakova.

Discernir si va ser abans el cognom Abdyrazakova o algun dels cognoms similars a Abdyrazakova no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdyrazakova a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdyrazakova diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdrazakova
 2. Abdyrazakov
 3. Abdrazakov
 4. Abdramanova
 5. Abduramanova
 6. Abdyrakhmanova
 7. Abdraimova
 8. Abderazak
 9. Abdurahmanova
 10. Abdrasulova
 11. Abduraimova
 12. Abdurasulova
 13. Abdramanov
 14. Abderrazak
 15. Abdrakhmanova
 16. Abdurakhmanova
 17. Abdyrakhmanov
 18. Abdraimov
 19. Abderezak
 20. Abderazzak
 21. Abderzak
 22. Abdurahmanov
 23. Abduraimov
 24. Abdurakhimova
 25. Abdurasulov
 26. Abdraeva
 27. Abdrasulov
 28. Abdrahmanov
 29. Abderazek
 30. Abderrazzak
 31. Abdrakhmanov
 32. Abdramane
 33. Abdurakhmanov
 34. Abderraouf
 35. Abderrezak
 36. Abderrafia
 37. Abderrazek
 38. Abderrazaq
 39. Abdurakhimov
 40. Abdraev