Cognom AbechucoSaber més respecte al cognom Abechuco és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abechuco sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abechuco.

El cognom Abechuco en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abechuco, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abechuco és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abechuco

Veure mapa del cognom Abechuco

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abechuco en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abechuco, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abechuco que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abechuco, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abechuco. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abechuco és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abechuco del món

 1. Espanya Espanya (12)
 2. Mèxic Mèxic (8)
 3. Estats Units Estats Units (7)
 4. Xile Xile (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abechuco en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abechuco poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abechuco és un cognom més freqüent, i en quins països Abechuco és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abechuco ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abechuco fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abechuco.

No tots els cognoms similars al cognom Abechuco tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abechuco que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abechuco o algun dels cognoms similars a Abechuco no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abechuco a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abechuco diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abacuc
 2. Abecasis
 3. Apecech
 4. Abacus
 5. Abghouch
 6. Abacos
 7. Abecassis
 8. Abejez
 9. Abzac
 10. Apechechea
 11. Apeceche
 12. Abczak
 13. Abajas
 14. Abjij
 15. Abkik
 16. Abujas
 17. Apecechea
 18. Apeseche
 19. Apushkin
 20. Aubijoux
 21. Apezechea
 22. Abu gosh
 23. Abisogun
 24. Abougoush
 25. Avsec
 26. Abou sacko
 27. Abazaj
 28. Abu khousa
 29. Abu kwik
 30. Abu saqr
 31. Abazoska
 32. Aboujokh
 33. Avgust
 34. Afashagov
 35. Abazis
 36. Abajos
 37. Abu-jazar
 38. Afazaz
 39. Apozaga
 40. Avgousti