Cognom AbedanckSaber més respecte al cognom Abedanck és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abedanck sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abedanck.

El cognom Abedanck en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abedanck, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abedanck és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abedanck

Veure mapa del cognom Abedanck

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abedanck en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abedanck, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abedanck que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abedanck, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abedanck. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abedanck és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abedanck del món

 1. Veneçuela Veneçuela (21)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abedanck en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abedanck poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abedanck és un cognom més freqüent, i en quins països Abedanck és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abedanck. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abedanck ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abedanck fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abedanck.

 1. Abedin
 2. Abedini
 3. Abdan
 4. Abedinaj
 5. Abdane
 6. Abdanur
 7. Abadam
 8. Abaden
 9. Abadiano
 10. Abadin
 11. Abden
 12. Abdena
 13. Abdenbi
 14. Abdin
 15. Abdinga
 16. Abdon
 17. Abidin
 18. Abidine
 19. Avadanei
 20. Avadani
 21. Avedian
 22. Avedon
 23. Abdona
 24. Abitan
 25. Abdenur
 26. Abadonio
 27. Abetini
 28. Abuden
 29. Abednego
 30. Abdinov
 31. Abeidna
 32. Abbedin
 33. Abtan
 34. Abdony
 35. Abdine
 36. Abaitanci
 37. Abadinas
 38. Abutan
 39. Abiden
 40. Avadanii