Cognom AbeilhéSaber més respecte al cognom Abeilhé és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeilhé sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeilhé.

El cognom Abeilhé en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeilhé, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeilhé és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeilhé

Veure mapa del cognom Abeilhé

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeilhé en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeilhé, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeilhé que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeilhé, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeilhé. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeilhé és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeilhé del món

 1. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeilhé en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeilhé poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeilhé és un cognom més freqüent, i en quins països Abeilhé és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeilhé fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeilhé.

 1. Abeilhe
 2. Abeilla
 3. Abeille
 4. Abelho
 5. Abelha
 6. Abolé
 7. Abelló
 8. Abeal
 9. Abeel
 10. Abeele
 11. Abel
 12. Abela
 13. Abele
 14. Abell
 15. Abella
 16. Abelli
 17. Abello
 18. Abelly
 19. Abelo
 20. Abelow
 21. Abely
 22. Abil
 23. Abila
 24. Abilio
 25. Abilla
 26. Abilia
 27. Abelia
 28. Abelio
 29. Abile
 30. Abeli
 31. Abaille
 32. Aublé
 33. Abal
 34. Abala
 35. Abaleo
 36. Abalia
 37. Aballay
 38. Aballe
 39. Aballi
 40. Aballo