Cognom AbeitSaber més respecte al cognom Abeit és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeit sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeit.

El cognom Abeit en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeit, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeit és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeit

Veure mapa del cognom Abeit

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeit en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeit, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeit que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeit, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeit. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeit és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeit del món

 1. Uganda Uganda (14)
 2. Estats Units Estats Units (2)
 3. Mauritània Mauritània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeit en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeit poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeit és un cognom més freqüent, i en quins països Abeit és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeit ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeit. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeit ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeit fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeit.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeit pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeit, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeit o algun dels cognoms similars a Abeit no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeit a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeit diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeid
 2. Abeita
 3. Abet
 4. Abait
 5. Abit
 6. Abaid
 7. Abaito
 8. Abat
 9. Abbett
 10. Abbitt
 11. Abbot
 12. Abdi
 13. Abed
 14. Abedi
 15. Abeeta
 16. Abeidi
 17. Abeitua
 18. Abete
 19. Abeti
 20. Abeyta
 21. Abid
 22. Abito
 23. Abot
 24. Abott
 25. Abt
 26. Abut
 27. Avet
 28. Abeitia
 29. About
 30. Abaut
 31. Avit
 32. Abhid
 33. Abeide
 34. Abeidy
 35. Abeed
 36. Abdii
 37. Aboita
 38. Aboot
 39. Abuid
 40. Abdiu