Cognom AbejezSaber més respecte al cognom Abejez és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abejez sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abejez.

El cognom Abejez en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abejez, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abejez és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abejez

Veure mapa del cognom Abejez

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abejez en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abejez, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abejez que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abejez, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abejez. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abejez és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abejez del món

 1. Espanya Espanya (49)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abejez en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abejez poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abejez és un cognom més freqüent, i en quins països Abejez és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abejez ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abejez fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abejez.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abejez pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abejez, com podem comprovar.

 1. Abajas
 2. Abjij
 3. Abujas
 4. Abajos
 5. Abacos
 6. Abkik
 7. Abzac
 8. Afazaz
 9. Avsec
 10. Abazaj
 11. Apecech
 12. Abczak
 13. Abacus
 14. Abazis
 15. Abacuc
 16. Abecasis
 17. Abechuco
 18. Abu-jazar
 19. Apeseche
 20. Aubijoux
 21. Apeceche
 22. Abu jazar
 23. Aboujokh
 24. Avgust
 25. Abecassis
 26. Apecechea
 27. Apozaga
 28. Apezechea
 29. Abu gosh
 30. Abisogun
 31. Abkhazava
 32. Abu kwik
 33. Abu saqr
 34. Abazoska
 35. Abo kasem
 36. Afakasi
 37. Abghouch
 38. Apechechea
 39. Apushkin
 40. Avgousti