Cognom AbekenSaber més respecte al cognom Abeken és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeken sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeken.

El cognom Abeken en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeken, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeken és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeken

Veure mapa del cognom Abeken

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeken en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeken, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeken que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeken, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeken. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeken és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeken del món

 1. Alemanya Alemanya (13)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeken en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeken poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeken és un cognom més freqüent, i en quins països Abeken és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeken ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeken. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeken ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeken fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeken.

 1. Abegon
 2. Abejon
 3. Abakyn
 4. Abeijon
 5. Abigon
 6. Abson
 7. Avejan
 8. Abeykoon
 9. Avezon
 10. Abjean
 11. Abuzan
 12. Abazan
 13. Abozan
 14. Aveson
 15. Abaijon
 16. Abajian
 17. Affeking
 18. Afghan
 19. Apchon
 20. Apking
 21. Avakian
 22. Avakyan
 23. Avesani
 24. Avison
 25. Avegno
 26. Avgan
 27. Abasyan
 28. Abajyan
 29. Abazyan
 30. Apikyan
 31. Afgan
 32. Abechian
 33. Afgoun
 34. Aubeyzon
 35. Avijn
 36. Abbison
 37. Avieson
 38. Abesamis
 39. Abignente
 40. Abizanda