Cognom AbeledaSaber més respecte al cognom Abeleda és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeleda sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeleda.

El cognom Abeleda en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeleda, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeleda és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeleda

Veure mapa del cognom Abeleda

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeleda en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeleda, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeleda que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeleda, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeleda. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeleda és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeleda del món

 1. Filipines Filipines (1923)
 2. Estats Units Estats Units (181)
 3. Canadà Canadà (14)
 4. Anglaterra Anglaterra (10)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (9)
 6. Saudi Saudita Saudi Saudita (9)
 7. Austràlia Austràlia (8)
 8. Singapur Singapur (4)
 9. Nova Zelanda Nova Zelanda (2)
 10. Argentina Argentina (1)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. Països Baixos Països Baixos (1)
 13. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeleda en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeleda poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeleda és un cognom més freqüent, i en quins països Abeleda és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeleda ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeleda. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeleda ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeleda fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeleda.

 1. Abelda
 2. Abeledo
 3. Abeldas
 4. Aveledo
 5. Abeldt
 6. Aveleida
 7. Abalad
 8. Abalde
 9. Abaldea
 10. Abelludo
 11. Abelt
 12. Abild
 13. Ablett
 14. Afelad
 15. Avoledo
 16. Abaldi
 17. Abaldo
 18. Ablet
 19. Abhold
 20. Ablitas
 21. Ablitt
 22. Ablott
 23. Abollado
 24. Abolt
 25. Abuladze
 26. Afellad
 27. Afeltro
 28. Affeld
 29. Affeldt
 30. Aflita
 31. Apellido
 32. Apelt
 33. Apelton
 34. Apilado
 35. Avaldi
 36. Appelido
 37. Afolad
 38. Aboltef
 39. Afield
 40. Abfalter