Cognom AbelenSaber més respecte al cognom Abelen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelen.

El cognom Abelen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelen

Veure mapa del cognom Abelen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelen del món

 1. Països Baixos Països Baixos (154)
 2. Alemanya Alemanya (96)
 3. Argentina Argentina (22)
 4. Uruguai Uruguai (22)
 5. Nigèria Nigèria (1)
 6. Filipines Filipines (1)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelen és un cognom més freqüent, i en quins països Abelen és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelen. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelen ha anat patint mutacions.

 1. Abelan
 2. Abelin
 3. Abeln
 4. Abelon
 5. Abelyn
 6. Abalon
 7. Abelenda
 8. Abeline
 9. Abeling
 10. Abelino
 11. Abellan
 12. Abellon
 13. Abelman
 14. Abilon
 15. Ablan
 16. Ablin
 17. Applen
 18. Aubelin
 19. Avelin
 20. Abelina
 21. Abelyan
 22. Abelma
 23. Abalem
 24. Abellam
 25. Abellana
 26. Abillon
 27. Ablain
 28. Ablanc
 29. Abland
 30. Ablang
 31. Ableman
 32. Abling
 33. Abolina
 34. Abolins
 35. Apelian
 36. Aplin
 37. Applin
 38. Aublin
 39. Avalon
 40. Aveline