Cognom AbelhoSaber més respecte al cognom Abelho és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelho sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelho.

El cognom Abelho en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelho, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelho és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelho

Veure mapa del cognom Abelho

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelho en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelho, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelho que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelho, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelho. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelho és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelho del món

 1. Portugal Portugal (302)
 2. Sud-àfrica Sud-àfrica (8)
 3. Brasil Brasil (6)
 4. Moçambic Moçambic (4)
 5. França França (3)
 6. Angola Angola (1)
 7. Malawi Malawi (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelho en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelho poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelho és un cognom més freqüent, i en quins països Abelho és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelho. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelho ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abelho tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelho que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abello
 2. Abelo
 3. Abelio
 4. Abelha
 5. Abaleo
 6. Aballo
 7. Abalo
 8. Abeilhe
 9. Abel
 10. Abela
 11. Abele
 12. Abell
 13. Abella
 14. Abelli
 15. Abelly
 16. Abelow
 17. Abely
 18. Abilio
 19. Ablao
 20. Abollo
 21. Abuelo
 22. Avello
 23. Abelia
 24. Ablo
 25. Abeli
 26. Abolo
 27. Abal
 28. Abala
 29. Abalia
 30. Aballe
 31. Aballi
 32. Abbuhl
 33. Abeal
 34. Abeel
 35. Abeele
 36. Abeilla
 37. Abeille
 38. Abil
 39. Abila
 40. Abilla