Cognom AbellanetSaber més respecte al cognom Abellanet és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellanet sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellanet.

El cognom Abellanet en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellanet, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellanet és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellanet

Veure mapa del cognom Abellanet

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellanet en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellanet, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellanet que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellanet, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellanet. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellanet és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellanet del món

 1. França França (36)
 2. Espanya Espanya (29)
 3. Estats Units Estats Units (2)
 4. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellanet en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellanet poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellanet és un cognom més freqüent, i en quins països Abellanet és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abellanet. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abellanet ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abellanet o algun dels cognoms similars a Abellanet no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abellanet a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abellanet diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Avellanet
 2. Abellan
 3. Abellana
 4. Abellanas
 5. Abellaneda
 6. Avellaned
 7. Abelan
 8. Abeline
 9. Abellam
 10. Abellon
 11. Abelman
 12. Apellaniz
 13. Avellan
 14. Avellana
 15. Avellanal
 16. Avellanas
 17. Avellaneda
 18. Avellani
 19. Avellano
 20. Avellone
 21. Apellanis
 22. Abelyan
 23. Abelaneda
 24. Abelenda
 25. Abelin
 26. Abeling
 27. Abelino
 28. Abeln
 29. Abelon
 30. Abelyn
 31. Abillon
 32. Ablan
 33. Ablanc
 34. Abland
 35. Ablaneda
 36. Ablanedo
 37. Ablang
 38. Apelian
 39. Apilanez
 40. Avallone