Cognom AbellardoSaber més respecte al cognom Abellardo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellardo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellardo.

El cognom Abellardo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellardo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellardo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellardo

Veure mapa del cognom Abellardo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellardo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellardo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellardo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellardo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellardo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellardo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellardo del món

 1. Filipines Filipines (14)
 2. Canadà Canadà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellardo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellardo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellardo és un cognom més freqüent, i en quins països Abellardo és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abellardo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abellardo.

Discernir si va ser abans el cognom Abellardo o algun dels cognoms similars a Abellardo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abellardo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abellardo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelardo
 2. Abellard
 3. Abelard
 4. Abellar
 5. Abelarde
 6. Abelar
 7. Abellera
 8. Abillar
 9. Avellar
 10. Abullarade
 11. Abelaira
 12. Abelairas
 13. Abeleira
 14. Abelleira
 15. Avelar
 16. Abilleira
 17. Abler
 18. Ablers
 19. Abularach
 20. Afloarei
 21. Apleyard
 22. Appleyard
 23. Aveleira
 24. Avelleira
 25. Avilar
 26. Avilero
 27. Abelheira
 28. Abaleron
 29. Abiler
 30. Avelaira
 31. Avalar
 32. Abelrahman
 33. Affler
 34. Appler
 35. Avilleira
 36. Abu al-rab
 37. Abo elros
 38. Apfler
 39. Abou oulare
 40. Abou elrab