Cognom AbelludoSaber més respecte al cognom Abelludo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelludo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelludo.

El cognom Abelludo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelludo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelludo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelludo

Veure mapa del cognom Abelludo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelludo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelludo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelludo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelludo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelludo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelludo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelludo del món

 1. Espanya Espanya (32)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelludo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelludo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelludo és un cognom més freqüent, i en quins països Abelludo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelludo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelludo ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelludo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelludo.

No tots els cognoms similars al cognom Abelludo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelludo que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelludo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelludo, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abelludo o algun dels cognoms similars a Abelludo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelludo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelludo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeledo
 2. Abollado
 3. Apellido
 4. Abelda
 5. Abeleda
 6. Afellad
 7. Aveledo
 8. Apelllido
 9. Abaldo
 10. Abeldt
 11. Abalad
 12. Abalde
 13. Abeldas
 14. Abelt
 15. Abhold
 16. Abild
 17. Afelad
 18. Afeltro
 19. Apilado
 20. Appelido
 21. Avoledo
 22. Abaldi
 23. Abluton
 24. Aveleida
 25. Abaldea
 26. Abfalter
 27. Ablett
 28. Ablitas
 29. Ablitt
 30. Ablott
 31. Abolt
 32. Abuladze
 33. Affeld
 34. Affeldt
 35. Afflitto
 36. Aflito
 37. Apelt
 38. Apelton
 39. Apolito
 40. Appold