Cognom AbelmaSaber més respecte al cognom Abelma és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelma sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelma.

El cognom Abelma en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelma, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelma és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelma

Veure mapa del cognom Abelma

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelma en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelma, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelma que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelma, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelma. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelma és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelma del món

 1. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelma en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelma poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelma és un cognom més freqüent, i en quins països Abelma és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelma. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelma ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelma pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelma, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abelma o algun dels cognoms similars a Abelma no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelma a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelma diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelman
 2. Abelan
 3. Abelin
 4. Abellam
 5. Abellan
 6. Abeln
 7. Abelon
 8. Abelyn
 9. Abelina
 10. Abelyan
 11. Abelen
 12. Abalon
 13. Abelenda
 14. Abeline
 15. Abeling
 16. Abelino
 17. Abellana
 18. Abellon
 19. Abilon
 20. Ablan
 21. Ableman
 22. Ablin
 23. Abolina
 24. Apelian
 25. Appelman
 26. Aubelin
 27. Avelin
 28. Avellan
 29. Avelina
 30. Ablana
 31. Apalmo
 32. Abalem
 33. Abellanas
 34. Abellanet
 35. Abillon
 36. Ablain
 37. Ablanc
 38. Abland
 39. Ablang
 40. Abling