Cognom AbelmanSaber més respecte al cognom Abelman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelman.

El cognom Abelman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelman

Veure mapa del cognom Abelman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelman del món

 1. Estats Units Estats Units (450)
 2. Israel Israel (79)
 3. Països Baixos Països Baixos (61)
 4. Sud-àfrica Sud-àfrica (31)
 5. Anglaterra Anglaterra (25)
 6. Rússia Rússia (20)
 7. Ucraïna Ucraïna (13)
 8. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (11)
 9. Austràlia Austràlia (10)
 10. Alemanya Alemanya (10)
 11. Canadà Canadà (5)
 12. Brasil Brasil (1)
 13. Bielorússia Bielorússia (1)
 14. Suïssa Suïssa (1)
 15. Xina Xina (1)
 16. Espanya Espanya (1)
 17. França França (1)
 18. Hong Kong Hong Kong (1)
 19. Nicaragua Nicaragua (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelman és un cognom més freqüent, i en quins països Abelman és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelman ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelman. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelman ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelman fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelman.

Discernir si va ser abans el cognom Abelman o algun dels cognoms similars a Abelman no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelman a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelman diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelan
 2. Abellan
 3. Abelyan
 4. Abelma
 5. Abelin
 6. Abellam
 7. Abellana
 8. Abellon
 9. Abeln
 10. Abelon
 11. Abelyn
 12. Ablan
 13. Ableman
 14. Apelian
 15. Appelman
 16. Avellan
 17. Abelen
 18. Abalon
 19. Abeline
 20. Abeling
 21. Abelino
 22. Abellanas
 23. Abellanet
 24. Abillon
 25. Abilon
 26. Ablain
 27. Ablanc
 28. Abland
 29. Ablang
 30. Ablin
 31. Appelmans
 32. Appleman
 33. Aubelin
 34. Avelin
 35. Avellana
 36. Avellani
 37. Avellano
 38. Avellon
 39. Avilan
 40. Abelina