Cognom AbelnSaber més respecte al cognom Abeln és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeln sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeln.

El cognom Abeln en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeln, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeln és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeln

Veure mapa del cognom Abeln

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeln en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeln, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeln que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeln, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeln. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeln és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeln del món

 1. Alemanya Alemanya (2151)
 2. Estats Units Estats Units (1097)
 3. Països Baixos Països Baixos (162)
 4. Sud-àfrica Sud-àfrica (86)
 5. Suïssa Suïssa (39)
 6. Noruega Noruega (7)
 7. Eslovènia Eslovènia (6)
 8. Suècia Suècia (5)
 9. Anglaterra Anglaterra (3)
 10. França França (2)
 11. Nigèria Nigèria (1)
 12. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 13. Sèrbia Sèrbia (1)
 14. Afganistan Afganistan (1)
 15. Argentina Argentina (1)
 16. Austràlia Austràlia (1)
 17. Bèlgica Bèlgica (1)
 18. Dinamarca Dinamarca (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeln en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeln poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeln és un cognom més freqüent, i en quins països Abeln és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeln pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeln, com podem comprovar.

 1. Abelan
 2. Abelin
 3. Abelon
 4. Abelyn
 5. Abelen
 6. Abalon
 7. Abeline
 8. Abeling
 9. Abelino
 10. Abellan
 11. Abellon
 12. Abelman
 13. Abilon
 14. Ablan
 15. Ablin
 16. Aubelin
 17. Avelin
 18. Abelina
 19. Abelyan
 20. Abelma
 21. Abelenda
 22. Abellam
 23. Abellana
 24. Abillon
 25. Ablain
 26. Ablanc
 27. Abland
 28. Ablang
 29. Ableman
 30. Abling
 31. Abolina
 32. Abolins
 33. Apelian
 34. Aplin
 35. Applen
 36. Applin
 37. Aublin
 38. Avalon
 39. Aveline
 40. Aveling