Cognom AbelonSaber més respecte al cognom Abelon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelon.

El cognom Abelon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelon

Veure mapa del cognom Abelon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelon del món

 1. Filipines Filipines (528)
 2. Estats Units Estats Units (137)
 3. Guam Guam (16)
 4. Brasil Brasil (3)
 5. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelon és un cognom més freqüent, i en quins països Abelon és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelon. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelon ha anat patint mutacions.

 1. Abalon
 2. Abelan
 3. Abelin
 4. Abellon
 5. Abeln
 6. Abelyn
 7. Abilon
 8. Abelen
 9. Abeline
 10. Abeling
 11. Abelino
 12. Abellan
 13. Abelman
 14. Abillon
 15. Ablan
 16. Ablin
 17. Aubelin
 18. Avalon
 19. Avelin
 20. Avellon
 21. Abelina
 22. Abelyan
 23. Abelma
 24. Abelenda
 25. Abellam
 26. Abellana
 27. Ablain
 28. Ablanc
 29. Abland
 30. Ablang
 31. Ableman
 32. Abling
 33. Ablondi
 34. Abolina
 35. Abolins
 36. Apelian
 37. Aplin
 38. Apollon
 39. Applen
 40. Applin