Cognom AbelowSaber més respecte al cognom Abelow és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelow sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelow.

El cognom Abelow en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelow, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelow és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelow

Veure mapa del cognom Abelow

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelow en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelow, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelow que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelow, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelow. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelow és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelow del món

 1. Estats Units Estats Units (285)
 2. Israel Israel (4)
 3. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelow en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelow poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelow és un cognom més freqüent, i en quins països Abelow és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelow ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abelow tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelow que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelow pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelow, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abelow o algun dels cognoms similars a Abelow no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelow a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelow diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelo
 2. Abalo
 3. Abel
 4. Abela
 5. Abele
 6. Abelho
 7. Abell
 8. Abella
 9. Abelli
 10. Abello
 11. Abelly
 12. Abely
 13. Abuelo
 14. Abelia
 15. Abelio
 16. Ablo
 17. Abeli
 18. Abloh
 19. Abelha
 20. Abolo
 21. Abal
 22. Abala
 23. Abaleo
 24. Abalia
 25. Aballe
 26. Aballi
 27. Aballo
 28. Abeal
 29. Abeel
 30. Abeele
 31. Abeilhe
 32. Abeilla
 33. Abeille
 34. Abil
 35. Abila
 36. Abilio
 37. Abilla
 38. Abiol
 39. Abl
 40. Abla